Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cukorbetegeknek

Cukorbetegség:  A cukor (a szeretet jelképe) nem tud beépülni a sejtjeidbe, és felhalmozódik a véredben. Igényled a szeretetet, de nem tudod feldolgozni, így nem élsz teljes életet.

 

egyesek szerint.......

Végigcsináltam egy terhességet insulinnal, szigorú diétával,állandó szurkálással, több hónapos kórházi kezeléssel. Nem kívánom ellenségeimnek sem. Egy végigsírt  9 hónap,amikor nem a gyermeket várod,hanem azt, hogy legyen már vége az egésznek. Ha már az elején elfogadtam volna az betegséget úgy ahogy van, könnyebb napjaim lettek volna az biztos. Nem lehet megváltoztani bizonyos dolgokat, ezért úgy kell hozzáállni,hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Így is lehet,meg úgy is ahogyan én éltem meg. Mindenkinek a pozitív verziót javaslom. Kiskorom óta rettegek a tűszúrástól,de bármire képes lettem volna akkor, hogy egészséges lányom szülessen. Mivel meg is tettem mindent, így is történt. Vele egyenlőre semmi gond nincs, próbálunk egészségesen élni.

A legtöbbet Dr. Baranyi Évának köszönhetem aki szigorúan és következetesen csak a legtökéletesebb eredményekre törekedve tartotta rendben a a kismamák cukorszintjét. A legkedvesebb és legjobb ovosnak  tartom akivel valaha találkoztam. ........és folytatni fogom, de már álmos vagyok

Most hoztam létre, kis türelmet kérek 

 

Cikkek

Étrendek

2011.11.26

Próbálom dietetikus segítségével létrehozni

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cukorbetegeknek | Hozzászólások: 0