Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bence kedvence - mustáros hús

2008.04.02

Egy kiló sertéscombot felkockázunk,és megpirítjuk olajon.Fűszerezzük sóval,borssal. Felvágunk 3 fej vöröshagymát karikára, és együtt pirítjuk,majd felöntjük 1 dl vízzel. Hozzáadunk 2 erőleveskockát,apróra vágott petrezselymet és még 3 dl vizet. Amikor a hús megpuhult, behabarjuk : 2 pohár tejfölt,3 evőkanál mustárt,és 2 evőkanál lisztet kikavarunk a hús saját levével.  A finom mártás miatt  tésztával a legfinomabb.

Bence szerint orsó tésztával a legfinomabb....Próbáljuk ki!

A képen spagettivel van, mi ezzel szeretjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.