Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kacsacomb Andi módra

2009.10.06

  4 főre legalább 6 comb kell hozzá,mert garantáltan kérnek még...csak a pénztárcánk bírja!
A megtisztított egész kacsacombokat először serpenyőben kell megpárolni, só,bors, feldarabolt TV paprika,és paradicsom társaságában.

Majd tepsibe fektetni a kis édes combikákat,és kb. 1,5 dl vörösborral nyakon önteni. Kell még mellé vöröshagyma karikára vágva,fokhagyma lezúziusz,ha a serpenyős szaftját sótlannak találjuk akkor só és kevés bors,kevés rozmaring. Vele együtt sülhet az alma,ami isteni köret hozzá. Ha már jó puhára sült,akkor fólia nélkül pirosra sütni.

Párolt vöröskáposztával és a kacsa kisült zsírjával összekevert tört krumplival az igazi. (nem koleszterinmentes vacsora az biztos,de egy karácsonyi menüben is megállja a helyét)

 

 

A mappában található képek előnézete Kacsacomb Andi módra

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.