Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pulykamelltekercs milánói módra

2008.04.10
 
 
Az egész pulykamellet kiterítem, és mintha a könyvet kinyitnám, úgy készítem elő,majd ki klopfolom. A leeső részeket ledarálom, és elkészítem milánóinak. (jó sűrűre készítem) A kiterített húsra rákenem a mártást és a tetején ömlesztett sajtot próbálok szétkenni. A karaván sajtkrém a legjobb. Feltekerem, befűszerezem kevés fokhagyma sóval, és borssal. Bacon szalonnával beborítom, és összekötözöm, mint a kötözött sonkát.
Megsütöm, és ha kihűlt, akkor a zsineget leveszem róla. Langyosan már szeletelhető.
Ha karácsonyra készítem, akkor elkészítem már egy héttel előtte, és a sütést kihagyva lefagyasztom.
Ünnep napján szépen kiolvasztom félig, és be a sütőbe. Máris jobban érzem magam, mert nem akkor kellett kapkodnom.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.