Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Házassági évforduló

2009.10.06

Kárpátaljai borzaska sült kukoricával,és sült zöldségekkel,vagy még sült almával

(Macok vagy lepcsánka -ki hogy ismeri-tésztában sült karaj, amit kicsit befűszerezünk, majd lisztbe és a kész masszába mártva forró olajban kisütünk. Kicsit veszélyes mert állandóan le akar ragadni. A csöves kukoricát megfőzöm,majd felvágom kb. 3-4 cm-es darabokra. Vajon átpirítom,és erős paprikával meghintem sülés közben. A sült almához apró almát veszek, beleültetem őket a muffinsütő mélyedéseibe,és szépen megsülnek mindeféle fűszerezés nélkül legkésőbb 30 perc alatt úgy 150 °C-on.)

 

Sült kacsamell burgonyalángossal amit snidlinges juhtúróval töltöttünk mellé birsalmakompót turmixolva

A kacsamellek bőrét éles késsel bevagdaljuk, hogy jobban átsüljön. Teflonban, zsiradék nélkül, a bőrével lefordítva, 3-4 percig sütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalon 2-3 percig pirítjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.